Chodzi mi o ludzi którzy się na tym znają i nie zechcą wymienić od razu całej turbiny.
Widzę że wszyscy polecają DobregoGrzesia ale jak zostawię auto na dwa dni w miejscowości Dębe (gdy bedzie potrzebne czyszczenie kierownic) to będe miał problem z dojazdem i powrotem - chyba jakieś PKS-y tylko.
Czy firmy tuningowe które są wymieniane na tym forum też się zajmują takimi sprawami?
Widzę że wszyscy polecają DobregoGrzesia ale jak zostawię auto na dwa dni w miejscowości Dębe (gdy bedzie potrzebne czyszczenie kierownic) to będe miał problem z dojazdem i powrotem - chyba jakieś PKS-y tylko.
No to dwa dni się pomęczysz,a potem :yay: :hura :szeroki_usmiech
po profesjonalnej naprawie.
yosssarian, ja z tym samym problemem udałem się do DobregoGrzesia. W moim przypadku to był zasyfiony mieszek turbiny i naprawa nie zajęła dłużej niż 1,5h z tym, że trzeba się na naprawę umówić, bo terminarz jest mocno napięty. Ja ze swojej strony polecam
yosssarian, ja z tym samym problemem udałem się do DobregoGrzesia.
Ja z tym problemem udałem się do BODEXU w Nowej Wsi pod Warszawą (502 708 246); PLUSY:
1. bardzo profesjonalny właściciel i pracownik, dobra diagnoza - testy VAG w czasie jazdy; nie spodziewałem się, że ten samochód może tak dynamicznie jeździć po naprawie - widać, że na turbinach zęby zjedli
2. w razie czego szybki dojazd WKD do centrum Warszawy - stacja jakieś 100m od warsztatu
MINUSY: "taniości" nie ma ale wciąż taniej niż w ASO